Over Eef

Eef | Ik ben Eef. Ik woon en werk in Zonderschot bij Heist-op-den-Berg. Ik ben getrouwd en ben mama van twee zoontjes. Op deze pagina stel ik mezelf graag even voor.

De praktijk | Welkom in mijn praktijk! Ik behandel kinderen en jongeren met leerproblemen en leerstoornissen, taal- en articulatieproblemen, afwijkende mondgewoonten en communicatieproblemen.

Studies | Ik studeerde logopedie en audiologie aan de Lessius Hogeschool te Antwerpen. In 2008 behaalde ik daar mijn bachelordiploma in de afstudeerrichting logopedie.

Werk | Na mijn studies ging ik onmiddellijk aan de slag als zelfstandige logopediste. Zo deed ik ervaring op in verschillende groepspraktijken maar ik werkte ook in de gehandicaptenzorg en het buitengewoon onderwijs.

Opleidingen | Na mijn studies volgde ik nog twee grote opleidingen. In 2013 volgde ik de opleiding ‘Spreken met ondersteuning van gebaren (S.M.O.G.)’ bij Gezin & Handicap en tussen 2018 en 2020 volgde ik het Postgraduaat Leerstoornissen aan de Thomas More Hogeschool.

Omdat je altijd iets kan blijven bijleren en ik mij graag specialiseer om mensen nog beter te kunnen helpen, volg ik ook heel regelmatig bijscholingen.

Deze website maakt enkel gebruik van de essentiële cookies om de site optimaal te laten werken. Uit deze cookies zijn geen persoonlijke gegevens te herleiden. Door op ‘Sluit’ te klikken verdwijnt deze balk.